MENU

Woonprojecten

Varsenare Pastorietje

Residentie "'T PASTORIETJE" verrijst in het centrum van Varsenare, naast het gemeentelijk park. Deze nieuwbouwresidentie omvat 8 ruime en lichtrijke appartementen en 2 royale penthouses, met 2-3 slaapkamers en terrassen. Aankoop garage en berging mogelijk. Kwalitatieve afwerking naar eigen smaak.

Varsenare Pastorietje

Torhout Rosella

In het gezellige centrum van Torhout realiseren we Residentie ROSELLA. 60 % verkocht. Een kwalitatief afgewerkte, energiezuinige nieuwbouwresidentie met 7 appartementen en 2 penthouses, met 1-2 slaapkamers en zonneterrassen. Autostaanplaatsen beschikbaar. Kwalitatieve afwerking naar uw persoonlijke smaak. Ook ideaal als VASTGOEDBELEGGING.

Torhout Rosella

Wenduine Zuiderpunt

VOLLEDIG UITVERKOCHT Afgewerkt nieuwbouwproject gelegen aan de Kerkstraat en de Ringlaan te Wenduine. Op wandelafstand van dijk en strand.

Wenduine Zuiderpunt

Langwater

Langwater is een verkavelingsproject te Kortrijk palende aan de Morinnestraat. Deze verkaveling is uitstekend gelegen vlakbij de Lange Munte en het op- en afrittencomplex Kortrijk-Oost. Er worden zowel open, halfopen als groepswoningen gebouwd. Bezoek de projectsite: www.langwater.be

Langwater

Brugge Dhondt

Enkel nog AUTOSTAANPLAATSEN TE KOOP. Afbraak en nieuwbouwproject bestaande uit een nieuwe winkel voor Dhondt Interieur en 8 nieuwbouwappartementen.

Brugge Dhondt

Varsenare Kleynen tems

VOLLEDIG UITVERKOCHT. Project bestaande uit 6 appartementen en 2 burelen. Bureel van Lc Consult op het gelijkvloers.

Varsenare Kleynen tems

Knokke Oude 'Smidse

VOLLEDIG UITVERKOCHT Modelwoning te bezichtigen op afspraak.

Knokke Oude 'Smidse

Brugge Stoer Huus

VOLLEDIG UITVERKOCHT. Cohousingproject centrum Brugge, bestaande uit centrale villa met gemeenschappelijke functies, 28 woonentiteiten en een 40-tal ondergrondse parkings.

Brugge Stoer Huus