MENU

Woonprojecten

Varsenare Pastorietje

Residentie "'T PASTORIETJE" is gelegen in het centrum van Varsenare, aan de Oude Dorpsweg 54. Deze nieuwbouwresidentie omvat 8 ruime en lichtrijke appartementen waarvan 2 royale penthouses, met 2-3 slaapkamers en terrassen. NOG 1 DUPLEX TE KOOP. Aankoop dubbele garage en berging mogelijk. Kwalitatieve afwerking voorzien.

Varsenare Pastorietje

Oudenburg 't Vaartje

60% APP VERKOCHT + WONINGEN UITVERKOCHT. Uniek bouwproject aan 't Oudenburg Vaardeken en de Plassendale-Vaart. Reconversie van de Verhelst-site in Oudenburg. Sloop en bouw van twee lichtrijke volumes met telkens 28 BEN-appartementen met ondergrondse garage of parkeerplaats. Bouw van 6 energiezuinige ééngezinswoningen (WONINGEN UITVERKOCHT).

Oudenburg 't Vaartje

Evergem Maagdekensstraat

In Evergem, vlot bereikbaar en niet ver van Gent, bouwen we 6 halfopen BEN-woningen op ruime percelen.

Evergem Maagdekensstraat

Torhout Rosella

In het gezellige centrum van Torhout realiseerden we Residentie ROSELLA. Een kwalitatief afgewerkte, energiezuinige nieuwbouwresidentie met 7 appartementen en 2 penthouses. VOLLEDIG UITVERKOCHT.

Torhout Rosella

Wenduine Zuiderpunt

VOLLEDIG UITVERKOCHT Afgewerkt nieuwbouwproject gelegen aan de Kerkstraat en de Ringlaan te Wenduine. Op wandelafstand van dijk en strand.

Wenduine Zuiderpunt

Langwater

Langwater is een verkavelingsproject te Kortrijk palende aan de Morinnestraat. Deze verkaveling is uitstekend gelegen vlakbij de Lange Munte en het op- en afrittencomplex Kortrijk-Oost. Er worden zowel open, halfopen als groepswoningen gebouwd. Bezoek de projectsite: www.langwater.be

Langwater

Brugge Dhondt

Nog 1 ONDERGRONDSE AUTOSTAANPLAATS TE KOOP op deze uitstekend gelegen invalsweg naar Brugge (Torhoutsesteenweg 100). Met autolift. Afbraak en nieuwbouwproject bestaande uit een nieuwe winkel voor Dhondt Interieur en 8 nieuwbouwappartementen.

Brugge Dhondt

Varsenare Kleynen tems

VOLLEDIG UITVERKOCHT. Project bestaande uit 6 appartementen en 2 burelen. Bureel van Lc Consult op het gelijkvloers.

Varsenare Kleynen tems

Knokke Oude 'Smidse

VOLLEDIG UITVERKOCHT Modelwoning te bezichtigen op afspraak.

Knokke Oude 'Smidse

Brugge Stoer Huus

VOLLEDIG UITVERKOCHT. Cohousingproject centrum Brugge, bestaande uit centrale villa met gemeenschappelijke functies, 28 woonentiteiten en een 40-tal ondergrondse parkings.

Brugge Stoer Huus