MENU

Over ons

Vanuit zijn ervaring opgedaan in het notariaat, daarna als bedrijfsjurist en regiomanager bij de grootste residentiële vastgoedontwikkelaar van België, heeft Carl Lambrecht in 2010 Lc Consult opgericht. 

Via Lc Consult werd voornamelijk gefocust op het vinden van interessante vastgoedinvesteringen voor haar klanten, alsook het creëren van meerwaarde op de bestaande vastgoedportefeuille van haar klanten door een doorgedreven en professioneel vastgoedmanagement.

Sinds september 2012 wordt via Lc Vastgoed ook rechtstreeks geïnvesteerd in vastgoedprojecten.

Dankzij de structuur van Lc Consult en Lc Vastgoed kan een volledige service worden geleverd aan de klant. Van prospectie, verwerving, onderhandelingen met overheden, opmaak van haalbaarheidsstudies, marktstudies, in kaart brengen van risico's, bekomen van vergunningen, aankopen en/of aanbrengen van partners en investeerders tot en met de begeleiding van de uitvoering van het project en de commercialisatie ervan.

 

De belangrijkste activiteit van Lc Consult is het realiseren van verkavelingen en de bouw van woningen en appartementen.

Lc Consult begeleidt zowel kleine als grote projecten en mag zowel grote vastgoedontwikkelaars als particulieren tot haar klanten rekenen.

Interesse in dit project?

Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

+32 473 32 64 64
Contacteer ons

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer info

* verplichte velden